Søg

Bæredygtighed

Ingen overproduktion

Hos Petit La Busch producere vi ikke efter sæson, men har et fast sortiment som løbende suppleres. Det samme gør sig gældende for farverne, som løbende tilføjes ved stor efterspørgsel.

Alt dette gøres i tråd med den bæredygtige profil, som Petit La Busch ønsker at have, samt for at undgå overproduktion og ressourcespild.

Når bæredygtighed forpligter
Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke er 100% bæredygtige, men bæredygtighed er vigtigt! Vi skal passe godt på kloden og efterlade et bæredygtigt aftryk til vores børn og deres fremtid. Derfor forsøger vi hos Petit La Busch at gøre en forskel, bl.a. ift. vores emballage. Vi ønsker at gøre op med “smid-ud” og “engangsbrug” kulturen, og i stedet for skoæsker producere vi vaskbare lynlås-tasker i genbrugs polyester oeko-tex STANDARD 100, trykt med allergivenligt og bionedbrydeligt blæk, som vores kunder efterfølgende kan bruge til andre ting såsom opbevaring af vådservietter, sutter, småting til pusletasken, legetøj – kun fantasien sætter grænser.

Vores smarte lynlås-tasker produceres i størrelsen 20 x 15 x 7 cm, som gør at de kan stå selv, og vil have flere muligheder for display. Det samme gør sig gældende for vores hangtags, som er produceret i genbrugspapir, samt den lille smarte color swatch lap, som er lavet af restmateriale fra futternes produktion.

Derudover har vi stor fokus på udelukkende at samarbejde med producenter, som deler de samme værdier som os.

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.